Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

L&R udvikler, producerer og sælger verden over

Pålidelig partner og problemløser

Lohmann & Rauscher (L&R) er en internationalt førende udbyder af fremtidsorienterede medicinske og hygiejneprodukter af højeste kvalitet – fra klassiske forbindsstoffer til moderne behandlings- og plejesystemer. Virksomheden L&R opstod i 1998 ud fra de to familiedrevne virksomheder med lange traditioner, Lohmann (grundlagt i 1851) og Rauscher (grundlagt i 1899); virksomheden råder tilsammen over 160 års kompetence som pålidelig partner og problemløser for deres kunder.

Trods den svækkede vækst i verdensøkonomien var de sidste år succesrige år for L&R. En stor andel heri har især koncernens medarbejdere, uden hvis engagement den samlede succes ikke havde været mulig. Sammen med medarbejderne vil L&R fortsætte med at vokse, især internationalt.

Faktaboks

  • Omsætning 2014: > 520 millioner euro
  • mere end 4.000 medarbejdere verden over
  • Repræsenteret på alle vigtige markeder
  • 39 koncernselskaber
  • 9 produktionsvirksomheder
  • Associerede selskaber i 21 lande
  • Mere end 130 udvalgte salgspartnere
  • Mere end 1.200 leverandører verden over

Lokationer, der fungerer som hovedkontorer, er Rengsdorf (Tyskland) og Wien (Østrig).

Innovative medicinske produkter baseret på tradition

L&R's sortiment omfatter en bred vifte af tilbud inden for områderne medicin, pleje og hygiejne. Kendetegnende for L&R's produkter er deres fremragende kvalitet, deres store funktionalitet og deres høje terapeutiske effektivitet. I de sidste år har L&R med stor succes introduceret talrige overbevisende innovationer.

Blandt L&R's kunder regnes læger, plejepersonale og apoteker, specialbutikker for medicinske produkter, grossister og industrien. Hospitalerne udgør en stor del af omsætningen.

På alle forretningsområder præsenterer L&R sig med sine fuldt udviklede produkter, koncepter og tjenesteydelser som en pålidelig partner og problemløser for sine kunder.

Her ses L&R's omfattende produktportefølje

Højeste kvalitet til de strengeste krav.

Kvaliteten er i højsædet hos L&R – uanset om det drejer sig om råstoffer, tilkøbte dele, komponenter eller tjenesteydelser. Vi optimerer permanent vores produkter, behandlingskoncepter og servicekvalitet, idet vi har et internationalt certificeret kvalitetsmanagement og en høj intern kvalitetssikring. Desuden analyserer vi klinisk dataindsamling eller gennemfører casestudier.

Mere informationer om kvaliteten hos L&R fås her

Bæredygtighed – mere end et modeord

Hos L&R står mennesket altid i centrum: som kunde, forretningspartner, medarbejder og patient. L&R føler sig derfor i særlig grad forpligtet til at yde et bæredygtigt bidrag til en bedre og mere sikker behandling af patienterne.

Mere information om bæredygtigheden hos L&R fås her