Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

Aktivt partnerskab

Værdier, som vi lever efter: Pålidelig, pragmatisk, passioneret

Varigt partnerskab betyder for os en respektfuld og fair omgang med hinanden. Vi føler det som en pligt altid at have kundernes langfristede tilfredshed for øje. For det er dem, der danner grundlag for vores forretningssucces. Vores kunder stoler på os — på vores produkters og serviceydelsers kvalitet. Vi gør alt, og tit endnu mere, for at leve op til den tillid, der vises os, retfærdighed..

I vores daglige arbejde betyder det, at:

  • vi leverer produkter, koncepter og tjenesteydelser af høj kvalitet
  • vi lægger vægt på størst mulig leveringssikkerhed til vores kunder
  • vi er internationalt konkurrencedygtige
  • vi støtter kontinuerligt optimeringen af vores kunders processer

Som resultat får kunden mere end førsteklassses produkter og koncepter: En professionel rådgivning og service via kyndige, medicinske produktrådgivere.

Erfarent partnerskab – det er det, der betyder noget for os

 

Partnerskab vil sige at give og tage. Derfor stiller vi også i vores samarbejde med vores leverandører samme høje krav, som vi stiller til os selv. Vores partnere deler vores overbevisninger og støtter os i at leve op til disse krav. Vores partnere arbejder ansvarsfuldt efter definerede standarder og sætter, som vi selv, pris på en åben kommunikation som basis for et vellykket samarbejde. Det sætter vi stor pris på, for kvaliteten af råvarer, tilkøbte dele, komponenter og tjenesteydelser er i væsentlig grad bestemmende for kvaliteten af vores egne produkter og ydelser.