Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

Logistik

Forkorte veje — skabe bro over afstande

Optimerede transporter er essentielt for L&R's forretningsaktiviteter. For at kunne levere pålideligt til vores kunder og samtidig reducere de udledninger, der er forbundet hermed til et minimum, forbedrer vi løbende vores logistik.

For at gøre vores logistikprocesser så effektive og skånsomme for klimaet som muligt, samarbejder vi med udvalgte strategiske servicepartnere. Sundhedsstyring for praksis, klinik og apotek omfatter også levering af intelligente logistikserviceydelser, hvormed vi sørger for, at det rigtige produkt er til rådighed til den rigtige tid i tilstrækkelig mængde og på det rigtige sted - til enhver tid.

Fra alle L&R-gruppens virksomheder forsyner vi vores kunder punktligt og pålideligt fra vores internationale logistikcentre. Den nyeste lager- og kommissionsteknik, IT-opkoblinger samt automatiserede losnings- og lastningsanordninger sørger for et optimeret lager- og transportsystem i vores logistikcentre.

Samarbejdet med internationale partnere supplerer således fornuftigt vores egne ydelser på fornuftig vis. Ved alle vores processer spiller bæredygtighed og skånsom omgang med ressourcerne en vigtig rolle.