Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

Medarbejderne

Vores vigtigste kapital

Hver enkel medarbejder hos L&R arbejder for et fælles mål: At fremme og bevare vores medmenneskers sundhed.

Dette store mål nås via summen af mange enkelte succeser. Derfor justerer vi dag for dag vores virksomhedsfilosofi. Faire arbejdsbetingelser, forretningsetik, ansvar for miljøet og en bæredygtig anvendelse af ressourcerne er ikke tomme ord, men en væsentlig bestanddel af arbejdsdagen og vores filosofi. Grundforudsætningen er et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Vi investerer bevidst i vores medarbejderes sundhed og sikkerhed og hører til de førende virksomheder i branchen. Vi giver vores medarbejdere sikkerhed og udviklingsmuligheder i en verdensomspændende virksomhed, uden at den enkeltes behov og potentiale af den grund mistes af syne.

Vi giver vores medarbejdere udviklingsmuligheder, frirum og påskønnelse. Til gengæld forventer vi selvstændig ansvarstagning, ydelse og professionalitet.

Vi vil vokse bæredygtigt i fællesskab og er meget omhyggelige med udvælgelsen af vores medarbejdere. Vi investerer målrettet i kurser og uddannelse. Vores påskønnelse giver sig udtryk i, hvordan vi omgås hinanden, ved at anerkende initiativer og præstationer, ved at give tydeligt feedback og målrettet støtte til videreuddannelse.