Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

Førsteklasses produkter — grundlaget for alting


I vores portefølje afspejles erfaringen fra over 150 års udvikling, produktion og salg af medicinske produkter, koncepter og tjenesteydelser.
L&R hører med sine førsteklasses produkter og systemer til de mest succesrige udbydere på markedet. Vores udbud rækker lige fra den enkleste forbinding til moderne behandlings- og plejesystemer, suppleret med økonomiske systemløsninger, der kan afstemmes fleksibelt efter de daglige behov.

Højkvalitative, færdigudviklede produkter, der beviser deres terapeutiske effekt dag efter dag, danner basis for L&R's helhedsløsninger til klinik og praksis. Sæt- og systemløsninger samt koncepter som L&R Optiline bidrager til at gøre brugernes daglige arbejde effektivt og økonomisk.

Vores servicetilbud går lige fra service via vores medicinske rådgivere til at stille velfunderede videnskabelige brochurer og publikationer til rådighed. Derudover tilbyder vi et bredspektret seminar- og kursusprogram for læger, praksismedarbejdere, plejepersonale og terapeuter samt for apotekere og apoteksmedarbejdere.

Produktporteføljen er opdelt i følgende produktområder:

  • Sårbehandling
  • Forbindinger & bandager
  • Sætsystemer & hygiejne
  • Vakuumbehandling
  • L&R Optiline