Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

Produktområder

Sårbehandling

 

Inden for sårbehandling står L&R for produkter på højeste videnskabelige niveau. Her indtager produkterne i den moderne sårbehandling et bredt spektrum. Produktfamilierne Suprasorb, Vliwasorb eller Debrisoft er eksempler på førsteklasses produkter, som udmærker sig ved at stå alene på dette område. Specialprodukter til oftalmologien, dermatologien og øre-næse-hals-området afrunder sortimentet.

Forbindinger bandager

 

L&R's sortiment i forbindinger og bandager omfatter hele det samlede område for fiksering, stabilisering, kompression, immobilisering samt bandager og ortoser. Rosidal, Cellona, Cellacast og Cellacare er blot fire af de talrige, gennemprøvede succesmærker på dette delområde.

Sætsystemer & hygiejne

 

L&R har et nøje kendskab til procedurerne og kravene på operationsstuen og tilbyder derfor et skræddersyet sortiment i OP-afdækninger og -beklædning samt sætsystemer og hygiejneprodukter. Til de førende mærker, som plejepersonale og operationsteam i OP kan benytte sig af, hører blandt andet Kitpack, Setpack og Raucodrape. Med forsorterede OP- og behandlingssæt bidrager L&R aktivt til optimering af mange processer i hverdagen på klinikken. For eksempel specialfremstiller vi vores OP-engangsafdækninger og kombinerer dem, alt efter kundernes ønske, med forbindsstoffer og forskellige handelsvarer.

Vakuumbehandling

 

Systemet Suprasorb CNP fremmer sårhelingen ved anvendelse af vakuumsårbehandling (Negative Pressure Wound Therapy eller NPWT). Til de succesrige komponenter i Suprasorb CNP-systemet hører for eksempel vakuumpumper, skum, Suprasorb CNP drænagefilm, drænageporten samt en omfattende 24-timersservice. Tildelingen af innovationspriser i Tyskland og Østrig understreger L&R's succesrige udviklingsarbejde.

  • Medicinsk teknologi

L&R Optiline

 

L&R OPTILINE er konceptet til fremme af effektiviteten og kvalitetssikringen på hospitalet og tager sit udgangspunkt i vores erfaring som kompetent partner med fuldt sortiment til den transsektorale sundhedspleje. Med støtte fra L&R OPTILINE analyseres hvert enkelt område, som vi som leverandør af medicinske produkter har indflydelse på. En sikker patientbehandling samtidig med, at effektiviteten øges, er vores fælles mål.