Jeg godkender, at denne side anvender cookies til analyser, personligt indhold og reklame.

L&R-produktion: Best Practice i branchen

Takket være fremragende teknologisk og procesmæssig knowhow

Høj fremstillings- og teknologisk knowhow gør det muligt for L&R at stille produkter punktligt, økonomisk og i højeste kvalitet til rådighed for vores kunder og brugere.

Produktionsvirksomhederne er kendemærker i branchen Løbende optimering af produktionsprocesserne under aktiv involvering af medarbejderne via Kaizen og Lean Management garanterer, at organisationen kan reagere hurtigt, effektivt og fleksibelt på skiftende behov fra de internationale markeder. Her er det målet, altid at optimere værdiskabelseskæden bedst muligt.

Dispositions- og produktionsplanlægningsprocesserne er derfor indrettet efter korte gennemløbstider.

Et fælles IT-system på tværs af alle produktionssteder garanterer en effektiv planlægning og styring af processerne verden over. Produktionsvirksomhederne er inden for koncernstrategien indrettet efter fremstillingsmæssige og teknologiske prioriteter og integrerer - afhængig af opgavefokus - systematisk L&R's udviklingscentre. Den strategiske og fysiske kombination af udvikling og produktion på et produktionssted garanterer hurtig og effektiv udvikling med de bedste resultater.

Produktions-knowhow omfatter ikke alene forarbejdning af specielle tekstiler og fibre samt omgang med kemisk-biologiske processer, men også produktionsprocesser under renrumsbetingelser. Men det, der gør L&R til noget særligt, er uden tvivl den høje ingeniør-kompetence inden for udviklingen af egne produktionsteknologier. Dette sparer værdifuld tid ved udvikling af produkter og løsninger.